12 черв. 2014 р.

Літні методичні "заморочки" (перша пішла....)

У провідних фахівців Вінницької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. К. А. Тімірязєва розпочався літній сезон методичнх відряджень. І звичайно, як правило, першими відкрили сезон методисти. 
11 червня завідуюча науково-методичним відділом Тетяна Марченко та методист I категорії Ольга Коновальчук  здійснили трансфер до бібліотек Гайсинського району. Спочатку відвідали Ярмолинецьку сільську бібліотеку. Бібліотека займає одну кімнату, 52 кв. м, з відкритим доступом до бібліотечного фонду, 3 комп'ютери з підключенням до мережі Інтернет, принтер, сканер.
Вийшовши з бібліотеки, на нас чекав коник, як кажуть - "карета подана".


Далі ми попрямували до села Куна. Населення складає 1200 чоловік. Бібліотека знаходиться на другому поверсі будинку культруи, який побудований у 1967 році.


Мар'яніська бібліотека-філія - це ще одна бібліотека Кунянської сільської ради. Приємно поспілкувалися з бібліотекарем Галиною Семенівною.

Директор Гайсинської ЦБС Наталія Пилипівна по дорозі до Краснопільської бібліотеки-філії дуже нею вихвалялась, то ж ми з нетерпінням дочекалися нашого приїзду туди.І справді, в будинку культури та бібліотеці проведено капітальний ремонт у 2009 році. Приміщення опалюється. Нашу увагу привернули меблі, що зроблені руками односельців з меблевих відходів. Це блакитний столик із пластику та стелаж-полиця для журналів. Виходить, ",бідність - не порок, а стимул до творчості".


Немає коментарів:

Дописати коментар