30 трав. 2012 р.


Що скажуть про тебе інші, 
коли ти сам про себе нічого сказати не можеш?
Козьма Прутков
   Цей вислів найкраще характеризує сенс заняття школи керівника директорів ЦБС, ЦРБ, яка відбулася 29 травня на базі Тульчинського училища культури. Підготували дане заняття заочне відділення та викладачі циклової комісії бібліотечних дисциплін та діловодства. Темою дня була визначена як «Бібліотека і суспільство», а модератором виступила Євгена Василівна Фолюшняк, звідуюча заочного відділення.
 У своїх виступах викладачі і студенти використовували досвід ОУНБ ім. К.А. Тімірязєва і був продемонстрований відеоролик з історії бібліотеки «Вселення. Книга. Мы», який приймав участь в конкурсі 15 Міжнародної конференції «Крим 2008». Було приємно і згадалася фраза Марка Твена «Мене хвалили велику кількість разів, і я завжди ніяковів. Я кожен раз відчував, що можна було сказати більше».
 Зі своїми презентаціями виступали випускниці заочного відділення. І ще особливо приємно, що переважна більшість з них це ті, хто працює в наших сільських бібліотеках.
   Представники Укретелекому кожній публічній бібліотеці подарували сертифікат на 100 грн. для придбання комп’ютерної техніки та підключення до мережі Інтернет.
 Продовженням заняття, або «практичним десертом» стало відвідування Тульчинської центральної районної бібліотеки, де в цей час проходила Молодіжна бібліотусовка «Читати – це круто!»
  А ще в Тульчинській бібліотеці для дітей побачили нові кафедри





2 коментарі:

  1. Цікаво, чому ніхто не ділиться враженнями? Чи Вам не до смаку наш Тульчин?

    ВідповістиВидалити
  2. Доброго дня! Приймайте нагороду від мене http://mizhlissyalibr.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити