2 квіт. 2020 р.

Є привід

У житті завжди є привід порадіти не тільки за себе, своїх рідненьких і близеньких, а й за колеженок – за їх професійні знання, надбання і придбання. 

І я пораділа, і потішилась за Тетяну Василівну Сокровищук, бібліотекарку Мервинецької сільської бібліотеки Могилів-Подільського району. Зі стрічки у фейсбуці я дізналась приємну новину, що невеличка бібліотека села, 47 кв. метрів ( вся площа для обслуговування) отримала оргтехніку від СТОВ "Агрокряж. Детальніше від пані Тетяни «Мервинецька сільська бібліотека висловлює щиру подяку СТОВ "Агрокряж" директору Гнатишену Володимиру Михайловичу та директору Вила -Ярузької філії Василиничу Віктору Григоровичу за надану спонсорську допомогу (оргтехніки) нашій бібліотеці та її користувачам. Бажаємо Вам міцного здоровя, благополуччя, гарних успіхів процвітання компанії, та гарних врожаїв! З повагою зав. бібліотекою»

Додатково хочеться поділитися про цю бібліотеку: один комп ютер з підключенням до інтернету у бібліотеці вже є і 30% її відвідувачів у 2019 році скористалися послугами інтернету. Тетяною Василівною (працює на 0,5) проведено 2 навчальних тренінга з ІТ для користувачів книгозбірні. Тож, маємо надію, що нова техніка розширить послуги бібліотеки, а Тетяна Василівна буде працювати на повний робочий день.

Немає коментарів:

Дописати коментар