24 квіт. 2019 р.

Методичні здибанки в санітарний день

Не моє, але підтримую:
«Найважливіший навик для сучасної людини - пізнавальна гнучкість (learning agility). Здатність швидко набувати нові знання і вбудовувати в структуру особистого досвіду - відтепер не побажання, а обов'язкова якість, без якого тебе чекає професійна смерть, уповільнене вмирання чи, як мінімум, ковтання пилу на узбіччі ринку». До нашої бібліотечної професії це ого-го як актуально!
І от, сьогодні, в санітарний день, у «Тімірязєвці» на четвертому поверсі  вулиці Соборної, 73 відбулося засідання методичного об’єднання завідувачів бібліотеками коледжів та технікумів Вінницької області.
Колегам були надані консультації: «Клієнтоорієнтованість як складова бібліотечної практики» від Галини Миколаївни Слотюк заступника директора ВОУНБ ім. К.А. Тімірязєва  
 та «Основи усної історії для бібліотечних працівників» від Тетяни Петрівни Кристофорової провідного методиста науково-методичного відділу
Директор ВОУНБ ім. К.А. Тімірязєва  Лариса Борисівна Сеник анонсувала бачення активних фахівців бібліотеки щодо створення Вінницького регіонального відділення Української бібліотечної асоціації.
Не моє, але підтримую: «Коли вами опановують розчарування і хочеться здатися, продовжуйте рух вперед. Крок за кроком - навіть якщо не цілком розумієте, куди йдете. Рух вперед сам по собі має силу. Не діяти перед лицем бурхливих змін - найгірше, що можна придумати.»

Немає коментарів:

Дописати коментар