27 січ. 2017 р.

Методичний щоденник здачі звітів роботи бібліотек області за 2016 рік



 

28 січня 2017 року – субота


В історію  публічних бібліотек Мурованокуриловецького району 2016 рік вже увійшов як рік відновлення централізованої бібліотечної системи. До комунального закладу «Мурованокуриловецька централізована бібліотечна система» включено  24 бібліотеки (центральна районна бібліотека, районна бібліотека для дітей,   22 бібліотеки-філії).
Процес об’єднання сприяв, хоч і незначному, зростанню основних показників роботи у порівнянні з 2015 роком: обслужених користувачів +110, книговидачі+5913, відвідування+878.
Залучено 21,2 тис.грн. позабюджетних коштів для придбання книжкових видань для 7 сільських бібліотек-філій і 67,8 тис.грн.на передплату періодичних видань для сільських книгозбірень ЦБС. До  бібліотеки-філії, в середньому, надходить 20  примірників періодичних видань.
 Для формування інформаційної культури користувачів бібліотеки  району провели День бібліографії «На крутих віражах ДБА», програма якого також включала парад-перегляд словників «Книги, які збагачують мовлення», інформаційну презентацію «Органи влади в мережі Інтернет», конкурс «Слідство веде бібліограф». Окрім того, запроваджено нову форму бібліотечного інформування – ігровий практикум «За інформацією в електронний світ».
Бібліотечні працівники району зібрали унікальні матеріали з топоніміки рідного краю, які увійшли до збірника матеріалів Першої Мурованокуриловецької  науково-краєзнавчої конференції.  



Немає коментарів:

Дописати коментар