28 груд. 2013 р.

«Знайти своє покликання – це вже частинка щастя»
Герасим Авшарян,
вірменський психолог, письменник

Збагачуватись культурно та інформаційно мають можливість усі бібліотекарі   м. Вінниці під час зустрічей з відомими та непересічними людьми у стінах "Тімірязєвки". Ці зустрічі відбуваються регулярно в рамках занять університету культури “Книга і суспільство”, який успішно діє вже багато років.
Цього разу, гостею університету стала обдарована вінницька поетеса та письменниця Валентина Гальянова. Незважаючи на молоді роки, авторка є лауреаткою двох літературних премій, переможницею багатьох конкурсів, а її останній  роман  “Ходіння Туди й Назад” ввійшов до десятки кращих на Міжнародному літературному конкурсі “Коронація слова”. Письменниця познайомила присутніх з історією написання і головним сюжетом цієї захопливої містично-фантастичної історії про те, звідки у письменників з’являється натхнення для написання творів.
Проза прийшла у життя Валентини не відразу, спочатку, ще у шкільні роки, її полонила поезія. Світ побачило вже три поетичні збірки Валентини Гальянової - поетеси.  Декілька своїх віршів авторка зачитала присутнім. У поезії, наповненій філософським змістом, вона напрочуд тонко зображує людські почуття і переживання.
      Власне кажучи, знайомство з Валентиною Гальяновою та її творчістю викликало багато позитивних емоцій, а презентація роману “Ходіння Туди й Назад” залишила по собі інтригу, виникло бажання його прочитати.





Немає коментарів:

Дописати коментар