26 лист. 2023 р.

Бо треба!

 

Найважливіший навик для сучасної людини – пізнавальна гнучкість (learning agility). Здатність швидко набувати нові знання і вбудовувати в структуру особистого досвіду це реальність без якої у бібліотекаря немає шансів на професіоналізм.

Методична служба ВОУНБ ім. В. Отамановського організовує  різнопланові заходи щодо підвищення кваліфікації бібліотечного персоналу області.Серед них, вже багато років, функціонує така платформа як школа керівника бібліотеки і зараз вона ще додатково має назву «Комунікація. Компетентності. Досвід». У форматі конференції Zoom 24 листопада 68 представників бібліотечних колективів громад отримали консультації з  теми «Планування та звітність: орієнтація на успіх».

Директор головної бібліотеки області Лариса Сеник привітала учасників навчання  та окреслила загальні тенденції діяльності бібліотечної галузі в умовах російської агресії  проти України.

Далі  головний методист науково-методичного відділу Тетяна Кристофорова надала консультацію на тему «До питання планування роботи  публічних бібліотек області у 2024 році».

Тетяна Марченко завідувачка НМВ  окрім характеристики орієнтирів та викликів звітності про роботу бібліотек у 2023 року 

 відповіла на запитання щодо заповнення нової  форми № 6-НК (зведена) (річна), які надійшли від 11 бібліотек області на ел. пошту  відділу бібліотеки.Також, учасники конференції Zoom отримали відповіді на свої запитання безпосередньо під час  зустрічі-навчання.

Матеріали навчання надіслано на E-Mail  бібліотек громад

 

 


Немає коментарів:

Дописати коментар