16 бер. 2023 р.

Барська публічна бібліотека проєктна діяльність: перезавантаження

 

      Центр проєктного менеджменту Барської публічної бібліотеки,  на рахунку якого десятки написаних та реалізованих проєктів, в умовах повномаштабної війни ще активніше продовжує свою діяльність.

      Спільно з Асоціацією користувачів Барської бібліотеки «Світ інформації» та за активної  підтримки депутата Вінницької обласної ради Олександра Хом’яка та начальника відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Барської міської ради, депутата Жмеринської районної ради Людмили Гапонюк  ми створили ініціативні групи, які працюють на розвиток своєї громади, зокрема медицини, освіти, культури.  Зокрема, протягом цього важкого  року  результатом нашої спільної діяльності стали перемоги  у  конкурсі «Надання благодійної допомоги ініцітивним групам спільнот» («Інтегрована допомога в умовах війни та післявоєнного відновлення на Вінниччині для незахищених верств населення»). Це три проєкти  від  ГО «Центр громадського здоров’я «Незалежність» спільно з МБФ «Альянс громадського здоров`я», що реалізовуються  за фінансової підтримки  Christian Aid. В рамках  проєктів  для  місцевої лікарні придбано операційний стіл та інструменти  для травматологічних втручань.  Вже в березні реалізовуватиметься 3-й проєкт  «Забезпечення умов спрощеного харчування дітей в закладах загальної середньої освіти Барської ТГ»,  завдяки якому   будуть покращені умови харчування школярів у 23-х школах. Загальна вартість проєктів складає  600 тисяч гривень.

    Також завдяки участі в  конкурсі  малих грантів в межах проєкту «Med Aid» за підтримки Fondation de France для  лікарні придбано операційну лампу на суму 117 тисяч гривень.

      З великим бажанням працюємо і працюватимемо задля своєї громади, України і Перемоги. Україна понад усе!

Любов Кирилюк, директор

слайд зі звітної презентації голови Барської міської громади

Немає коментарів:

Дописати коментар