29 квіт. 2014 р.

День інформації "Екологічний імператив"

"Екологічний імператив" під такою назвою 24 квітня пройшов виїзний день інформації з екології у Хмільницькій районній бібліотеці для дорослих, який підготували провідні фахівці ВОУНБ ім. К.А.Тімірязєва. Приємно, що понад 40 сільських бібліотекарів та вчителів виявили бажання взяти участь у даному заході. Адже у сільських територіальних громадах саме ці фахівці займають ключову роль у екологічному просвітництві.

Поняття “Екологічний імператив” включає сукупність умов взаємодії суспільства та природи, порушення яких буде мати катастрофічні наслідки для людства. Саме це поняття передбачає вироблення нового ставлення до природи, збереження умов біологічного існування людини і вимагає виключення будь-якої можливості руйнації природних екосистем.

Всі учасники протягом інформаційного дня брали активну участь у своєрідному мозковому штурмі по створенню “Дерева очікуваних плодів”.

На кінець заходу на цьому дереві з’явилися «плоди». А саме, стікери з формами та назвами екологічних заходів бібліотек Хмельниччини, а також на цьому дереві вродити стікери-яблука нових ідей.




Загалом вся інформація подавалася як прикладна з конкретними життєвими порадами та досвідом. Програма

А ще учасникам заходу було запропоновано анкетне опитування, яке черговий раз підтвердило, що актуальність теми екології з кожним роком зростає все більше і більше.
Анкетування

Немає коментарів:

Дописати коментар