5 груд. 2013 р.



“Чим більше знаєш, тим більше можеш” - це твердження французького белетриста та публіциста Едмонда Абу (1828-1885)  є справедливим стосовно багатьох сфер професійної діяльності людсттва, в тому числі і бібліотечної, а особливо, для нас — методистів!
Отримати нову порцію знань, перейняти досвід колег та поділитись своїм, мали можливість методисти з районних та міських бібліотек області 4 грудня у “Тімірязєвці”.  Це відбувалось під час останньої в цьому році  із вже традиційних зустрічей клубу методистів “Креативні панянки — дружні колежанки”. 
Протягом дня учасниці клубу прослухали інформацію про сучасний стан бібліотечної галузі регіону, інноваційні процеси в роботі бібліотек, отримали орієнтири щодо планування роботи та звітності,  продемонстрували відео-презентації своїх професійних здобутків, та просто у невимушеній атмосфері спілкувались на  важливі для кожного теми.
Сподіваємось, що наша спільна робота була плідною і цікавою. Чекаємо на Вас, шановні колежанки, на наступному засіданні нашого клубу!


Немає коментарів:

Дописати коментар