6 лют. 2012 р.

Знов про кіно та імідж бібліотеки!


      На сайті http://kino-teatr.ru/ наткнулися на російський фільм «Как пройти в библиотеку?», прем’єра якого відбулася 15 січня 2012 року. Про цінність його для кіноматографа не тема сьогодні, хоча печально, що це остання роль Микити Ємшанова, а от відносно  моєї професії і самої бібліотеки десь знову  матриці. А може й не так!?
ПОГОВОРИМО, ПОСПЕРЕЧАЄМОСЯ…

2 коментарі:

  1. Переглядали фільм "Як пройти в бібліотеку" Фільм сподобався. Але "образ"бібліотекаря: великі окуляри, одяг ніби з чужого плеча, зачіска ніяка. І в очах нема вогника.Так на жаль сприймають бібліотекарів більшість населення. Але ми ж не такі! Ми гарні і розумні з бажанням жити і творити в очах! Погоджуєтесь? Посперечаємось?

    ВідповістиВидалити
  2. На сьогоднішній день бібліотекарю недостатньо знати, на якій полиці лежить книга. Для задоволення потреб користувача, необхідно орієнтуватися в ресурсах, сервісах та нових інформаційних технологіях. Бібліотекарю необхідно знати основні принципи маркетингу. А для реалізації різних проектів бажано навчитися швидко встановлювати і підтримувати професійні контакти з громадою, залучати кошти від партнерських організацій та інше. Отже, професія бібліотекар, можна сказати, акумулює в собі знання і навички інших професій, робить її універсальною і унікальною одночасно. А чи престижна? В кожного свої цінності.

    ВідповістиВидалити