9 серп. 2024 р.

Новенький starting



Сьогодні Всесвітній день книголюба! ВІТАЄМО!


! і в честь свята НМВ, нарешті, започатковує щотижневу рубрику «Цікавинки бібліоконтиненту Вінниччина». Публікації базуватимуться на моніторингу сторінок публічних бібліотек мережі «Фейсбук», відповідно за наявності якісної фотографії . Тож період 4- 9 серпня 2024 року.
4 серпня виповнилося 170 років від дня народження Марії Костянтинівни Заньковецької – української акторки і театральної діячки, провідної зірки українського театру кінця ХІХ і початку ХХ століть. З нагоди ювілею акторки в КЗ «Липовецька публічна бібліотека» проведено мистецьку хвилинку «Легенда українського театру».
Барська публічна бібліотека підготувала виставку-присвяту «Марія Заньковецька: легенда українського театру».

1 серп. 2024 р.

Методичні формати серпня

    
Одним і завданням, які ставлять перед собою методисти  – консультативно-методична  та. практична допомога бібліотекарям області. Особливо цінна така реалізація завдання, коли ініціатива проявляється безпосередньо від  колектива  бібліотеки чи окремого фахівця.  

Ось і сьогодні, 1 серпня 2024 року,Любов  Монастирська  бібліографка КЗ «Хмільницька публічна бібліотека» отримала консультації  щодо створення бібліографічних видань від завідувачки науково методичного відділу Тетяни Марченко та   провідної бібліографки відділу наукової інформації та бібліографії Ольги Кізян.Варто нагадати, що консультації можна отримати  і у форматі онлайн.