21 квіт. 2022 р.

З «хмарки подій» підвищення кваліфікації

 Система підвищення кваліфікації – це своєрідні професійні «локомотивчики» з платформами, які «везуть і штовхають» бібліотекаря до постійного розширення інтелектуального і професійного каркасу знань. І відповідно до даного напрямку роботи працівники науково-методичного відділу Вінницької ОУНБ постійно прагнуть впроваджувати різноманітні форми передачі професійної інформації.

В кінці минулого року було випробувано формат проведення навчального заходу для бібліотекарів окремої територіальної громади методично-консультативна онлайн-територія «Професіонал - Професіоналам». Фахівець головної бібліотеки регіону протягом 45 хвилин надає тематичну консультацію на платформі Zoom.

Реакція і відгуки колег на такий формат був позитивний тож, у 2022 році вирішено його розвивати. І ось сьогодні, 21 квітня 2022 року, для бібліотекарів ЦБС Гайсинської міської ради Світлана Молоченко-Шуляк, провідний бібліограф відділу наукової інформації та бібліографії надала консультацію «Електронні бібліотеки як додаткове джерело розширення інформаційних можливостей сучасної бібліотеки».

Немає коментарів:

Дописати коментар