5 квіт. 2016 р.

На кшталт з запізненням про минулий  

вже методичний березень
(або «вспомнить все»).

У нашому методичному кабінеті, неочікувано, розпочався і закінчився ремонтик.
Далі мінор: Олечка Миколаївна Коновальчук пішла з нашого колективчику, але в мажорному форматі, бо призначена завідувачкою відділу економіки і новітніх технологій.
  А до нас працювати прийшла Наталія Миколаївна Мельник і зразу «поринула «ЕСМаР», який ми здали Національній Парламентський бібліотеці 31 квітня. Необхідно назвати кращих, так сказати «есмарістів», і це  бібліотечні команди Гайсинського, Жмеринського, Оратівського, Тростянецького районів.

Тетяна Петрівна Кристофорова завершила узагальнення матеріалів Всеукраїнського дослідження «Книга. Читання . Бібліотека», що проводилось бібліотеками області. Підготовлено до публікації  15 сторінок матеріалів та презентація  24 слайдів  PowerPoint. Так що з чудовим і цікавим виступом вона готова до участі у ваших районних семінарах.
Тетяна Миколаївна Марченко виступили з консультацією «Концепція бібліотеки як третє місце» перед групою слухачів ВОНМЦ в галузі культури, мистецтва і туризму.


А ще в рамках університету культури  для бібліотекарів всіх систем і відомств м. Вінниці «Книга і суспільство» організувала 30 березня «Годину з автором» поетом, художником Сергієм Татчиним. Кожен поетичний твір якого це окрема розмова або  діалог, але особлива та незвичайна. І ніби відома тема але інакший підхід, а ще всі тексти автор читав сам.



Немає коментарів:

Дописати коментар