18 лют. 2021 р.

Віртуальний захід теж корпоративна солідарність

Для кожного поважаючого себе бібліотечного методиста недопустимо зникнення у нього такої професійної снаги та мотивації як корпоративна солідарність. Адже саме це, у значній мірі, підтримує гідний авторитет і галузі, і професії та забезпечує розвиток наших бібліотечних закладів, бо інакше, без професійної солідарності, виникає хибне уявлення про те, що в разі відсутності спільних проблем немає й спільних інтересів. А вони завжди є і одне них це отримання бібліотекарями нових знань. Окрім того, корпоративна солідарність передбачає і професійне спілкування. Тож, сьогодні на платформі Zoom зав науково-методичного відділу «Тімірязєвки» Марченко Тетяна Миколаївна спільно з методистом бібліотечно-бібліографічного напряму Вінницького державного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів Бартко Наталією Леонідіївною організували і провели вебсемінар на тему «Сучасний бібліотекар: нові технології – нові можливості». Учасниками онлайн зустрічі стали 30 бібліотекарів закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.


На вебінарі розглядались наступні питання: організація роботи бібліотек закладів професійної (професійно-технічної) освіти в умовах карантину; сервісні послуги як складова якості обслуговування; бібліотечні виставки у віртуальному просторі; бібліотечні Інтернет-сервіси та ресурси: роль бібліотеки в проекті «Дія».
    

З лекціями, консультаціями, інформаційними повідомленнями виступили: Слотюк Галина Миколаївна – заступник директора, Кристофорова Тетяна Петрівна – провідний методист науково-методичного відділу, Семик Марина Василівна – завідуюча сектором «Регіональний тренінговий центр» Вінницької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. К.А.Тімірязєва, Любчак Ірина Олександрівна, заступник директора з навчально-виховної роботи Вінницького ДЦЕВУ ПТОЗ.
     







Немає коментарів:

Дописати коментар